Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 25. april 2012

Barn av Regnbuen

Regn idag igjen. Men det er nå engang våren og særlig april.
Kjerringa har et stramt program idag. Først et informativt møte med Kultur og Økonomi i Kommnen for å få "opplæring" i hvordan vi skal søke om midler til Flerkulturell Kvinnegruppe.
Jeg synes nå det er å gå litt vel langt for de lusne titusen kronene vi får slengt til oss til dekning av alt fra husleie til teposer. Mellom de to ytterpunktene ligger ingredienser til mat vi lager sammen, turer vi arrangerer, møter og blomster til folk som kommer og "ooplyser" oss om dette og hint.
Men det må vel være orden i papirene der nede, så vi får bare stille opp, selv om det er mye annet jeg  burde stilt opp på.
Blant annet har jeg en gang som venter på oppmerksomhet. Ei trapp som er umulig å få løsnet teppelimet fra. og lignende småting.
Og idag skal vi synge Barn av Regnbuen av full hals ! Overalt, på torg og i stuer.
Hvorfor ?
Jo, fordi En av Fandens sorteste disipler har uttalt at Lillebjørn Nilssen er en selverklært marxsist og at Barn av Regnbuen er indoktrinering av barna.
Så jeg legger den ut idag også, med glede

For i Norge hater og viser vi ikke sinne. Vi gir roser og gråter over verdens, og spesielt en persons uendelige ondskap. Selv om det holder hardt noen ganger. Vi er vant med en verden der det meste kan forklares. Enten det er fenomener i naturen eller menneskers handlemåte. Men her kommer vi til kort, sørgelig til kort.
Så syng Barn av Regnbuen mens tårene renner, det er som mildt vårregn, det gror 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar