Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 19. april 2012

Høyt flyver de........

Kjerringa sto opp idag til en grå og våt torsdag. Det er helt tydelig vår og april.
Og idag skal hun og godeste venninne til Ordføreren og snakke med han, står det i avisen
Jeg gruer meg litt, for det er jo litt spesielt, men fordi det er vi som har bedt om dette møtet, på vegne av Flerkulturell Kvinnegruppe, så nytter det ikke å trekke seg.
Gjengangeren bringer dårlig nytt idag. Stygge tall fra bygginga av Gildehallen i Borreparken.
Jeg har aldri skjønt hva vi skal med den, vi har jo Midgard.
Men det er vel noen kreative sjeler som ser for seg et monument over vikingelivet, som man tror det har vært der nede mellom trærne, som nesten er borte de også.
Nåja, budsjettet har sprukket så ettertrykkelig at det er en skam. Prosjektleder må nok ha sovet i mattetimene, 15 millioner for mye under streken er altfor mye.
Mellom linjene leser jeg også at bygningsetaten i kommunen har fordyret prosjektet unødvendig med sine stadige krav om dette og hint. Kjente toner ?
Man sa på de traktene jeg kommer fra at man "forbygd" seg. Det var når ting ble så dyrt at man måtte legge ned hele prosjektet, før det ble enda dyrere og helt umulig å gjennomføre.
Kanskje dette er løsninga i dette tilfellet også. ?
Håper bare at de søte russejentene som sto fram i avisen forrige dagen hører litt på russeguttene som skal klare seg med under 20 tusen til sin russebil istedenfor rundt en million som jentene må legge i russebussen for å kanskje oppnå sitt "hårete" mål om å  overgå bærumssossen og "sette Horten  på kartet" med den flotteste russebussen.
Mens guttene ikke synes det er den rette måten å sette Horten på kartet på. For, som de sier, det er jo bare for ei kort stund, til høsten skal de jo hver sin vei likevel.
Kanskje Terje Gansum, prosjektleder for Gildehallen, skulle snakke litt med de russeguttene ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar