Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

tirsdag 18. oktober 2011

Fett glis

Kjerringa  våknet i natt til et helt vanvittig vær. Det blåste og skramlet, så hun var redd stillasene på nabohuset skulle komme flyende inn soveromsvinduet. Men hun sovnet igjen, for det var lite hun kunne bidra med.
Da hun sto opp til vanlig tid, skinte sola og alt var stille og rolig. Katta kom inn, kanskje litt mer forpjusket i pelsen enn vanlig. Men med litt kos og mat, ordner det meste seg.
Gjengangeren ble hentet inn, på nett, og der sto det at de første fergeavgangene fra begge sider var innstilt på grunn av været. Så det må ha vært ille.
Papirutgaven ble også hentet inn.
Hele forsiden var dekket av den nye ordføreren og hans fete glis. Han manglet bare en sånn krone som ungene får når de har bursdag i barnehagen.
Kjedet var på plass rundt halsen og klubba lå på plass i høyrehånda.
Jeg kan ikke si at det vare noe godt syn for en skjelvende, nyvåknet sjel.
Man skulle nesten hatt en stiv cognac istedenfor den vanlige kaffebøtta for å fordøye et sånt syn.
Tankene gikk tilbake til en skapning som het Nåså i The Julekalender.
Bare hoggtennene som  manglet.
Men jeg får tenke at alle mennesker bør få en sjanse til å vise hva de står for før man dømmer dem nord og ned.
Så vis meg hva du står for, nye ordfører Børre !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar