Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 28. oktober 2011

Tenn et lys......

Det var ikke behagelig å få Katta inn i dag. Hun var søkkvåt og gned seg mot de nakne kjerringleggene til hun var nesten tørr. Grøss, vinteren er sannelig underveis.
Kjerringa kom seg fort i dusjen og fikk varmen igjen, Katta spiste og krøp nesten inni varmovnen, der hun satt og vasket og pusset seg. Hun vet hvordan hun skal gjøre seg livet komfortabelt, fillekatta.
Kjerringa benker seg foran TV en, som vanlig med knekkebrød og sterk kaffe for å komme i water igjen og få en behagelig start på dagen.
Man tenker så godt i nevnte posisjon.
Akkurat nå er det ei dame som står og lager disse karbobombene som heter cupcakes, egentlig muffins, men cupcakes gjør dem lit mer fiiiiine. Jeg synes de smaker svamp med sukkerglasur, egentlig.
Men dama har skrevet bok om svineriet og står der og lovpriser røra glasur, strøssel og bare Vårherre vet hva.
Jeg får litt sånn: "Hallo, vi lever i en verden med masse uløste problemer. På helsefronten ikke minst, Det hun serverer oss der er jo rene gifta for oss." Men likevel får hun presse og omtale på  beste sendetid. Og flere eter seg syke og får alle  livsstilsykdommene som belaster et  helsevesenet, som er overbelastet fra før av.
Egentlig burde dama sittet bak lås og slå.  Dømt for å oppfordre oss til å bake og spise disse giftbombene. For verden vil bedras.
Neida, jeg skal ikke ta motet fra folk.
Vi trenger sannelig litt rosa glasur i hverdagen, for ikke å snakke om litt gullkant på tilværelsen....
Og nå er det også på tide å tenne et lys på morran. Jeg har kjøpt etpar sånne med batteri. Når de står nedi et vakkert glass eller dertil egnet skål, ser en ikke forskjell fra ekte vare. Og de er så mye sikrere i bruk.
Katta kan for eksempel ikke ta fyr i pelsen hvis hun skulle finne på å hoppe opp på bordet og snoke rundt der.
Altså en vinn vinn situasjon med kos i høstmørket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar