Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 5. oktober 2011

Flyttedag

Kjerringa og Katta skal ikke flytte, men Flerkulturell Kvinnegruppe skal.
Idag er første møtet i "nytt" hus.
Så vi må pakke sammen våre teposer, servietter, papptallerkner og vannkanner og frakte dem to hus videre opp Storgata, til Sanitetshuset.
Der er det litt bedre plass for oss. Jeg gleder meg . Det er  alltid spennende å komme inn i nytt hus.
Nå slipper vi å vaske ned eller vaske oss inn i huset, men vi må få våre saker på plass i skapet vi har fått til disposisjon.
Og så har vi kjøpt oss dobbelt vaffeljern på tilbud for litt av våre små midler.
Idag skal vi ha vafler med eple- eller rabarbrasyltetøy eller brunost. Noen liker visst det også.
Og så skal vi bruke kvelden til å vise fram finstasen vår, bunader, sarier og andre folkedrakter med sølv og gull og annet tilbehør.
Dessuten skal vi planlegge vårhalvårets program. Håper mange har ideer og ønsker i den forbindelse.
Vi har  begrenset med midler, men det finnes mange saker som kan gjøres uten at det koster skjorta, for ikke å snakke om skjørtet, å gjennomføre.
Så jenter, kjenn deres besøkelsestid og kom på Sanitetshuset i ettermiddag klokka seks. Huset ligger rett ovenfor Essostasjonen i Storgata, med et stort trekløver på veggen. Inngang på baksiden.
Gå etter vaffel- og kaffelukta og vær hjertelig velkommen !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar