Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

søndag 20. januar 2013

Så var det søndag igjen......

Kjerringa kravlet seg jaggu opp idag også. Stiv og støl, men ikke verre enn at en varm dusj fikset det problemet.
Katta ble slupppet inn etter tre timer ut. Men det var tydeligvis nok for henne. Utrolig hvor høyt hun holder halen for at det skal gå så raskt som mulig å komme seg gjennom dørgløtten.
Kaffen var en velsignelse og en øyeåpner idag også.
Alle nyhetene er preget av det som har skjedd i Algerie. Det er så tragisk å tenke på alle de som sitter hjemme og ikke vet eller får vite noe om sine savnede kjære.
Man kan bare ikke fatte redselen og frykten for hva som har hendt dem.
Og så leste jeg igår om noen som hadde sendt rasende meldinger til TV2 om at de ikke hadde fått sett Hotell Cæsar til vanlig tid på grunn av gisseldramaet der nede. Hvor ufølsom går det an å bli ?
Disse menneskene burde få seg et liv, eller i alle fall innse at det skjer noe utenfor dagens halvtimedose med Hotel Cæsar også.
En frekk seer ytret sågar at hvorfor skulle han/hun gå glipp av sin vanlige dose med søppelTV/Hotell Cæsar bare fordi noen får nordmenn var tatt til fange der nede ?
Jeg ville nesten ikke tro mine egne øyne, men dessverre, verden er full av ufølsomme ignoranter og "folk flester".
Det ser ut som vi bare må leve med dem.
Vi andre får bruke søndagen til å be for gislene og deres pårørende. Sende gode tanker og positive tanker til de som kanskje får grusomme beskjeder iløpet av helga.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar