Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

tirsdag 26. juni 2012

Dårlig vær........?

Kjerringa sto opp som vanlig idag, med alle de rutiner som derav følger, inkludert innlukking av Katta og dekking av hennes behov.
På God Morgen Norge etterlyser de sommerværet !
Hæ, hvilken planet sender dere fra ? Trodde dere var ca 10 mil unna og hadde akkurat samme, vakre sol-fra-skyfri-himmel-vær som her ?
Varmen er også upåklagelig, rundt 17 grader på morran.
Har folk vært for mye i Syden og forventer 40 grader i skyggen fra 17. mai og langt uti oktober.
Hallo der, vi bor fremdeles i Norge, nesten så langt nord som det går an å bo uten å fryse ihjel på vinteren.
Skal dere ha ovnsvarme, reis til Syden, hvor nå det måtte befinne seg. Vi andre har det alldeles utmerket.
Hagen blir vannet av værgudene, så det gror og grønnes, nesten så vi kan høre det. Og dagene er behagelige nok til å gå med bare legger og armer.  
Vi som ikke er bedre vant, krever ikke mer enn som så for å kalle det sommer.
Og jeg kjenner ei lita snuppe som går inn i de siste 8 ukene av svangerskapet og er glad og lykkelig for at det ikke er varmere. Og det er nok mange med henne.
Så ikke klag over sommeren, det er ingenting iveien med den vi har fått utdelt iår.
Jeg krysser bare fingrene for at det ikke skal striregne lørdag, for da er det Verden i Horten og Familiepicknick i Parken, og vi håper at riktig mange tar med seg noe å sitte på, godt humør og belager seg på masse kos, god musikk, leker for barna, og sist, men alldeles ikke minst, deilig mat fra hele verden.
Men jeg klager i alle fall uansett ikke på den flotte sommeren vi har !



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar