Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 15. juni 2012

Forlenger livet

Kjerringa fikk seg en god latter da hun kom til siste sida i Gjengangeren idag. Der harselerte Anders Kaardahl skikkelig med Post i butikk.
Eks. Politi i butikk, Brann i butikk, Lege i butikk, NAV i butikk.
Han får virkelig satt det ned på papiret med sin lekne strek.
Og med et PS tilslutt, makrellen er kommet !
Men nå får vi igjen assorterte helsetilbud på gode gamle Horten Sykehus. Og da skal vi være glade. Men det blir jo litt sånn Helse i butikk.
Mange leger og andre helsearbeidere og 2 sengeplasser.
Tenk hvor mange bortkastede kroner som har gått med  i forbindelse med  nedleggelsen av det velfungerende Horten Sykehus med alle funksjonene i behold !
Det er så man kan gråte blod, for å si det mildt.
Og nå på´n igjen etter pålegg fra Helsedirektoratet.
Og Legevakta skal flytte opp en etasje til der den var før. Fram og tilbake er like langt, sies det, men snakk om molbolandtakter.
Det den ene regjeringen finner samfunnstjenlig, regner den neste, eller i dette tilfellet, den neste deretter ut at gamlemåten var best.
Mange milliarder rett ut av vinduet, for dette skjer jo over hele landet. Alle de små lokalsykehusene skal  revitaliseres innen 2016.
Jaja, to tilbake og endelig ett fram. Som en danse maqabre til tonene av pasientenes lidelser.
Men folkens, makrellen er endelig kommet !





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar