Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 30. juni 2012

Horten er en dritbra by ...........

Kjerringa sto opp til en truende, tung himmel. Jeg vil ikke klage på været, for det er det så mange andre som gjør, men vi har jo bedt og tryglet og oppfordret og lest yr.no og danset soldans og.......Ja, jeg vet ikke hva vi har gjort for å forsikre oss om at det skulle bli godt vær og sol idag.
Blir det likevel regn ?
NEI, det vil vi absolutt ikke ha, ikke idag.
Det er jo vår dag idag, Verden i Horten og Familiepiknik i Parken med masse deilig mat fra alle verdenshjørner, hennamaling, musikk, jonglering, leker for barna, bruktmarked,,en skikkelig markedsdag skal det bli, hvis værgudene spiller på lag med oss.
Nå vil det sikkert bedre seg utover mot åpningstiden, kl. 12.
Det skal det !
Hvis alle ønsker nok og hardt, så skjer det.
Ønske, ønske, ønske !!!!
Vi skal jo få Horten triveligere og mer attraktiv, dette er et lite forsøk i den retningen. Mange frivillige som står bak og har planlagt og sjauet, så nå er det opp til dere, innbyggerne av verdens koseligste lille by, å bevise at det nytter........

Så hjertelig velkommen, uansett vær. Vi tåler vel litt vann, vi smitter ikke av, vel ?

1 kommentar:

  1. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your site,
    how can i subscribe for a weblog web site?
    The account aided me a appropriate deal. I have been tiny bit familiar of this
    your broadcast offered bright transparent idea
    Also visit my blog post ... suplemen fitness

    SvarSlett