Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

søndag 1. juli 2012

Oppsummering

Kjerringa våknet idag også med en godfølelse.
Før hun var helt våken, kjente hun at det var godt å være henne. Og da hun våknet helt og før hun karret seg ut av senga, lå hun og kjente på den herlige lykkefølelsen.
Huset !!!!!!
Det fyller nesten hele hennes hode og sinn. Prospektet med bildene er aldri langt unna.
Jeg drømmer, måler og møblerer.
I det ene rommet i det lille annekset skal jeg male og pynte og sette inn prinsessesenga og det gamle kjøkkenbordet og ha det som et ekstra gjesterom. Jeg skal få tak i et vaskestell også, sånn at romantikken blomstrer som et lite overfødighetshorn. Kanskje jeg setter inn den stasjonære PCen og drømmer videre på det jeg starta på for noen år siden ? Alt er mulig. Og drømmer er gratis og kan være så store og fantastiske som jeg bare vil ha de. Og skal man drømme, så kan man jo gjøre det skikkelig !
Den andre gleden som bobler inni meg, er at Festivalen ble så utrolig vellykka, på alle måter.
Det er lykke, det, på søndagsmorrakvisten.
Så mange glade barne- og voksenfjes. Så mange fornøyde hortensfolk og langveisfra.
Jeg blir ydmyk og takknemlig for at jeg har fått være med på å gjøre noe så flott sammen med så mange flotte mennesker.
Dagen begynte litt trist. Med regn og survær, men yr.no hadde rett. Klokka nesten nøyaktig 12 kom sola.
Dessuten ble jeg møtt med en lei opplysning da jeg kom ned på området. Noen hadde forsøkt å tenne på teltet iløpet av natta og kasta alle bordbukkene i svanedammen.
Hvem er det som har tilfredsstillelse av å ødelegge for sine medmennesker ?
Jeg blir litt trist, fordi dette var et arrangement som kom opp å gå ved hjelp av dugnad og frivillighet og ren glede,  bare for å gjøre noe koselig for våre medmennesker.
Men heldigvis fikk disse pøblene ikke gjort annen skade enn noen hull i teltduken, og bukkene ble raskt fisket opp av dammen. Det var vel noen med litt for høyt testosteronnivå og kanskje annet som plaget dem som måtte ha noe å la det gå ut over.
Men summasummarum: Alt gikk utrolig bra og alle koste seg.
Og maten var bare helt fantastisk.
Ungene lærte å gå på stylter, litt sjonglering, dansing og ballspill.
Som en liten femåring sa det. -Sirkus er flott, men dette var enda finere, for vi fikk være med sjøl-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar