Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 25. juli 2012

Skitten, usaklig propaganda !

Kjerringa har alltid sagt og ment at ekstremisme, uansett hvilken vei den vender seg, er en uting.
Etter at hun hadde benket seg med kaffebøtta, skiva og Gjengangeren, grinte et stygt eksempel på det mot henne i form av et leserinnlegg. Det var forfattet av en Frp-person.
Det begynte så pent og forståelsesfullt, for så å gå over til et rent bombardement av hets mot Romfolket.
Alle de verste fordommene  kom fram i det halvsides innlegget han hadde fått inn i avisen. Og jeg som i min naivitet trodde at diskriminering av folk var forbudt ved lov i Norge ?
Dette var skitten drittkasting mot et folk med påstander som vi som lesere ikke har muligheter til å sjekke sannhetsgehalten av. Akkurat som de usalige nazistene drev under krigen. De oversvømte folk med propaganda av verste sort.
Hva vet mannen som skrev innlegget om "Romkongen"! i Romania sine kilovis med gull, eller om hans hus og bruk av helikopter ? Han viser til bilene som romfolket bruker for å komme seg fram, og at fattigfolk ikke hadde råd til sånt.
Tidligere brukte Sigøynerne hest og kjerre for å reise rundt med. De la all sin ære i å holde hestene og kjøredoninger i topp stand, kanskje de også har kommet litt lenger ? Og de bruker jo ikke sine få skillinger på hus og interiør.
Jeg må nå si at vi har noen rikinger her i Norge som velter seg i penger uten at fattigfolk har det noe bedre i sin hverdag av den grunn.
Det finnes ufattelige rikdommer overalt blant konger og bedriftsledere. Men å bruke sånne argumenter  mot forsvarsløse, jagede mennesker, er i overkant av hva vi trenger å tåle.
Det er søppel fra et søppelparti !
Og sånn er det med den saken, som en liten slektning av meg pleier å si.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar