Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 27. juli 2012

Sommer, sommer, sommer

Kjerringa våknet opp til enda en vidunderlig dag. Regnet som skulle bøtte ned, glitret med sitt fravær, og alt var såre vel.
Snart skal jeg ned i Rosehuset og pusle litt. Jeg skulle begynt å pakke bøker og kopper og kar, men dagen inviterer mer til roseklipping og ferdiggjøring av lintøyskapet.
Jeg fant to vakre knotter som jeg fikk en gang hos en av mine mange søte nieser. De er med bilde av en rose på og noe tekst fra et gammelt brev.  Helt perfekte til skapet.
Senere idag skal jeg til Tønsberg sammen med godeste venninne og se på dusjkabinett.
Jeg skjønner fremdeles ikke de som klager og syter over sommeren. Den er jo alldeles, spesielt vakker og tilstedeværende både igår og idag.
Så gå ut og nyt den, det er ett år til neste..........


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar