Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 20. juni 2012

Fryd

Kjerringa kan ikke holde (skade)fryden for seg selv. Den pipler ut og må ned på bloggen.
Gjengangeren kom med en virkelig juicy gladnyhet idag.
Ordføreren nekter å åpne Sirkus Vektergården. Hihi.
Etter å ha rasert halve byen, bygget det ene fæle forretningsbygget etter det andre midt i vakre lille byen vår,  nektet ordføreren å komme og klippe snora på den siste "brakkeriggen"til denne byrasereren som har fått lov til å herje fritt nå i flere år.
Æddabædda !!
Endelig et lite rapp over fingrene til den grådige parodien av en"gründer". Det han har gjort for byen  er rett og slett å forstygge den. Et nytt ord som er veldig passende.
I morgen skal han åpne et bygg som ikke har godkjennelsene på plass, mens en annen som jeg kjenner, må kaste ut  leieboeren sin fordi leiligheten hun har bygd ut i dyre dommer "sannsynligvis" ikke følger alle standardene fra A til Å i de nyeste byggeforeskriftene.
Man kan trygt snakke om Kong Salomo og Jørgen Hattemaker her.
Men ei enøyd Kjerring kan ikke gjøre noe som helst, bare følge med på urettferdighetene.  Og hvor er skjønnhetsrådet, eller er det nedlagt ?
Er det noen som har fått noen fordeler som de ikke skulle hatt ?
Og hvem har bestemt at vi trenger så mange leiligheter og kjøpesentra ? Er det gjort noen som helst undersøkelser  på det ?
Man kan undre seg og undre seg. Det finnes så mange spørsmål, men veldig få svar.
Men idag fikk jeg litt respekt for han Børre, som torde tørre...
Dårlig rim, men selvgjort er velgjort !
En salutt for Børre !



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar