Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 25. juni 2012

Mandagssommerregn

Kjerringa sto opp til en grå, regnfull fløyelssommerdag. Verandadøra slås opp til deilig, frisk luft.
Noen spontane armhevinger og knebøy mellom plantene på verandaen mens jeg trekker inn luften i dype drag, mmmm,  deilige sommer.
Katta strekker seg opp fra sin vanlige soveplass i hammocken, gjesper og piler rett inn til matfatet, etter den vanlige morgenhilsenen. Hun er sannelig heldig, det lille stripeskinnet også.
Vi er glade for å våkne opp og kunne hilse dagen velkommen, om det regner eller om sola skinner fra skyfri himmel.
I vår enkle verden er været underordnet, for vi er veldig tilpasningsdyktige, både Katta og jeg.
Idag skal jeg finne fram og pakke saker til bruktmarkedet jeg skal ha på Verden i Horten og Familiepicknick i Parken på lørdag.
Katta har allerede funnet ut hva hun skal gjøre idag. Hun har krøpet opp i sofakroken og purker videre. Jeg ser såvidt den ene ørespissen hennes over armlenet på sofaen.
Så nå er både den nye dagen og den nye uka igang.
Og jeg skal ikke skrive ett eneste ord om de stakkars jentene som ble innesperret i heisen på det nye kjøpesenteret, og de lamme unnskyldningene etterpå. Ingen fast vaktmester eller vekter ? Har han ikke råd til det, eller gir han f, som vanlig ?




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar