Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 2. november 2012

Atter en fredag

Herlig oppvåkning til liflig kaffeduft og Katta på besøk i senga.
Livet er herlig, dere.
Jeg sto opp og gjennomførte mine vanlige morgenrutiner i fin stil. Å. så godt den kaffen smaker som man ikke har laget selv.
En søkkvåt Gjenganger ble finlest, men det var absolutt ingenting å irritere seg over, bortsett fra den broutredninga. Hvorfor er det så mye vanskeligere å bygge bro over Oslofjorden enn det er å bygge den over Øresund (Sverige/Danmark) eller broen over til Øland. den er lang, den. Og de kunne landet Oslofjordbroen på Jeløya, med forankring på Gullholmen, eller med forankring på Bastøya og over til Rygge. Hvorfor ta den lengste veien ? Da må den jo bli høy og umulig å få til. Men jeg er ingen ekspert eller brobygger i ordets rette forstand, så jeg skal bare holde kjeft. Men det hadde vært stilig med bro istedetfor de j... fergene.
Hvorfor må de hente erfaring og ekspertise fra Nordsjøen ? For å bygge en bro i  innlandsfjord ?
Og hva med Golden Gate ? Den ståt nå fjellstøtt etter nesten 90 år og er blitt en attraksjon og et landemerke og er blitt besunget  -San Fransisco, open your Golden Gate tamtataramta.......-
Men her på berget skal alt være sa vondt og vanskelig, mens vi trutt og stadig blir tappet for penger av BastøFosenselskapet, som tjener millioner, for ikke å si milliarder på å gi oss en halvgod fergeløsning, mens de flirer i barten hele veien til banken sin der oppe i trønderlandet.
Joda, det var da noe å irritere seg over i dag også !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar