Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

søndag 11. november 2012

Opp og hopp, kjerringskinn !

Søndag, farsdag og deilig kaffelukt å stå opp til. Jeg har for tiden en "liten" far i huset som pusler rundt sin gamle mor og katta hennes, og som begge er såre takknemlige.
Senere i dag får vi besøk av koselige venner som nesten er blitt som mine barn. De sliter og strever og drømmer om eget hus en gang i fremtiden..... når de har fått skrapt sammen nok til egenkapital og samtidig har bodd og arbeidet tilstrekkelig lenge i landet til å få lån. Nå er det bare under ett år igjen.
Jeg har en dørmatte rett innenfor døra mi. På den står det - Home Sweet Home - Og hver gang de kommer til meg, stopper husfaren opp og leser de tre ordene høyt. Som et mantra. Og jeg ser det på han at han drømmer om det samme en gang.
Idag skal jeg ut og kjøpe en sånn marsipanfarsdagskake, og så har jeg tenkt å bake en eplekake.
Jeg er rimelig sikker på at det kommer flere innom...........



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar