Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 14. november 2012

Utfordringer i kø.....

Kjerringa sto opp til ingen dusj, bare kattevask, men det gikk bra det også.
Dusjhjørnet er under renovering. Istedenfor et dusjkabinett, som jeg er livredd for å skli i og slå meg til grønnsak mot kanten på servantbenken (i verste fall oppi mitt hode), så blir det kun to glassdører å forholde seg til, og beina trygt planta på gulvet. Jeg gleder meg vilt og uhemmet. I heldigste fall ferdig i morra, men kanskje ikke før fredag eller noe. Det blir alldeles nydelig med det nye klikkpåplassplatene, der man bare bruker skruer og spesialfug i skjøtene, og vips, så har man livstidsgaranti på dusjing rett på veggen. Tenk det. Ingen membran eller annet herk.
Raskt og greit, selv mor kan omtrent gjøre det, dersom hun hadde hatt litt lenger armer og mer styrke.
Men jeg skjønner i alle fall systemet, og det er også viktig.
Bilen fikk ny registerreim og vannpumpe idag, nesten åttetusen thankyoueversomuch.
Men det er i alle fall bedre enn å måtte skifte hele motoren dersom galt hadde blitt ille.
Så det er mye på tapetet i disse dager for ei gammel, sliten kjerring.
Og nå ikveld et møte med Horten Kommune, kultur, om søknad om støtte til Flerkulturell Kvinnegruppe. Vi fikk faktisk skryt for flott program, og de var enige om at vi måtte fortsette vårt gode arbeid.
Kanskje får vi være på splitternye Senrtum Skole sitt skolekjøkken. Det blir veldig bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar