Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 7. november 2012

Takk !

Kjerringa var ikke helt sikker i går da hun gikk til køys, men ble overbevist da hun slo på radioen på badet og fikk med seg Obamas takketale.
Og jeg takker og takker også.
Mange tror at det er et valg som ikke angår oss, men tenk dere om, det angår oss på så altfor mange måter.
Vi snakker om verdens mektigste mann. Vi snakker om hva de finner på der borte i ville vesten som vi i lille Norge pent må følge med  på fordi vi har avtaler og allianser med dem.
Tenk NATO, så skjønner dere hva det er snakk om. En fredelig president som konsentrerer seg om indre anliggender, som helsestell, skole og arbeidsplasser og, ikke minst, innfører skatt for de rikeste. Akkurat der er det vel det butter mest. Mitt Romney synes jo at de fattige ikke er verd helsestell. Og han er imot skatter for de rikeste, derfor er bl.a. Donald Trump så rasende idag. Han er en av verdens rikeste menn, men nekter å bidra til at de svakeste i samfunnet skal få et verdig liv med helsestell og ordentlig skoletilbud og eldreomsorg.
Jaja, det var dagens lille innføring i storpolitikken.
For vi vil ikke ha mere krig, verken i Europa eller andre steder.
Vi vil ha fred og masse kjærlighet og rettferdighet for alle.
Peace and love, brothers and sisters !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar