Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 24. november 2012

Våk og be !

Kjerringa våknet av kaffeduft og en liten pelsdott som krøllet seg tilfreds inn i knehasene hennes. Opp Kjerring ! Og jeg sto opp, koste meg på badet og kom ut på kjøkkenet til nybrygget kaffe og Gjengangeren. Kan man ha det bedre ? Tror ikke det.
Men fra forsiden grinte det mot meg. - Slik blir hotellet -
Grøss, hele Rustadbrygga fylt opp av en lang, grå koloss, en nær slektning av Linden Park.
Hvordan kan Horten Kommune tillate noe sånt nede i den vakre havna vår ? Er penger alt i denne kommunen ?
Det er snart til å spy av.
Må det absolutt bygges et hotell der, noe jeg sterkt betviler, i og med at hotellet hundre meter lenger opp sliter med å overleve, så kunne det vel gjøres på en estetisk mer tiltalende måte. Skal Horten bli kjent i fremtida for sine stygge, fæle kolosser som ødelegger utsikt og humør til innbyggerne ?
Jeg oppfordrer hele byen til å våke og be om at utbygger ikke får dette monsterhotellet finansiert. Noe annet kan vi ikke gjøre.
Vi er prisgitt et kommunestyre med dollartegn i øynene og null fremtidsvisjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar