Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

søndag 4. november 2012

Søndagslykke

Kjerringa sto opp i morges etter en litt urolig natt. Det ble litt mye lutefisk og godis i gårkveld.
Men det var moro og deilig og koselig og nesten fredelig. Ludoen ble en smule høylytt selv om reglene var terpet, opplest og vedtatt.....og til og med dommer utnevnt.
Merkelig hvor mange rare regler som er ute og går. Men reglene på innsida av lokket skulle følges, pluss noen egendefinerte som ble vedtatt med demokratisk håndsopprekking og deretter punktvis nedskrevet.
Så kunne spillet begynne. Det begynte så pent med pappa og sønn på hvert "lag", men endte opp alle mot alle. Nesten tårer, trusler om utsetting i skogen hvis han ble slått inn, nekting av lommepenger hvis samme, rå latter når noen likevel gjorde det, tross haglbyger av forannevnte trusler fra dårlige tapere.
I det hele tatt, jeg visste ikke at det uskyldige lille Ludospillet kunne forårsake så mye gøy og moro, ikke minst for oss som hørte og så på.
Men som alle gode ting, så tok også det slutt. Og halv elleve kåret vi en taper, som fikk premie.
Og så dro noen hver til sist, mens noen ble igjen.
Og nå er huset i oppvåkningsfasen. Føtter som tasser rundt, kaffeduft, en som drunter litt i senga med spill og Donald......og ei  mamma og bestemor som bare er lykkelig tilstede.
Livet er såre godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar