Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 29. november 2012

Bønnhørt ?

Kjerringa sto IKKE oå til liflig kaffeduft og sprakende peisbål i dag, men hun sto opp i alle fall.
Katta kom inn og fikk sin lille boks med kyllingkattemat, tørrfor og friskt vann. Så gikkk hun til dukkings etter et sikkert hardt nattskift, fra klokka 5, da hun forlangte å bli sluppet ut.
Kjerringa pløyde gjennom Gjengangeren, og gledet seg stort. Endelig noen fagfolk som kom på banen angående monsterhotellet på brygga. De var veldig enige med meg om at vi ikke hadde bruk for en ny "byggekloss" som stengte for utsikten nede i gjestehavna.
De mente også at det gikk an å bygge noe som sto mer i stil med resten av bebyggelsen i havnenære områder, og de snakket nok ikke om den svarte klossen på Linden, garantert.
Havnesjefen var mest opptatt av at hotellet nå var fullfinansiert.  Bombe !!!  Som jeg sier og har sagt og skrevet, enkelte har dollartegn i øynene og er ikke istand til å se manglende estetikk og skjønnhet, bare det kommer penger ut av prosjektet.
Så vi må kanskje be litt mer og høyere for å bli hørt ? Alf Henriksen kom med et forslag om ny arkitektutlysning av hotellprosjektet. God ide, for de som har bedømt det nåværende som vinnerprosjekt, må ha vært blind på mer enn ett øye !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar