Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

søndag 25. november 2012

Overraskelse

Kjerringa fulgte kaffeduften, med en litt lenger stopp underveis.
Hun var vaska og fjelga og sto og skulle kle på seg, da fikk hun se noe som beveget seg i øyehøyde, på håndklehylla. Den første tanken var : -Enorm edderkopp - !!!
Men så fikk hun fokusert det gode øyet og konkluderte med: - Enorm veps - !! Virkelig enorm og saktekrypende. I slutten av november ? Hvor i Odins og alle andre guders navn kommer den fra, på denne tida av året ?
Heldigvis var ikke Katta kommet inn enda, så jeg tok en bit toalettpapir og tok den varsomt over ryggen, lukket opp vinduet.....og der kom Katta jumpende inn. Jeg ble så forskrekket at både papir og veps havnet i rosebedet utenfor vinduet.
En gammel sang gikk gjennom hodet: - Den siste rosen sto i kveldens blå, da hun den siste sommerfuglen så ...... med søstrene Bjørklund og vare, innlagte tremulanter på de rette stedene. Bare at her var sommerfugl byttet ut med veps.
Katta slapp å bli stukket av en sløv veps og jeg slapp med forskrekkelsen.
Men den kunne ha rotet seg ned i tøflene.............?
Jeg må visst begynne å riste klærne og fottøyet før jeg kler på meg, akkurat som de bortskjemte jentene i jungelen.
For veps i slutten av november ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar