Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 10. november 2012

Redd det som reddes kan........

Kjerringa stavret seg opp og inn i dusjen, mens hun gledet seg til deilig kaffe og Gjengangeren, som var henta inn. Katta var også på plass, så alt var såre vel.
For to dager siden hadde Gjengangerens nettavis en avstemming om hvor interessert vanlige mennesker  var i Vestfoldfestspillende, inkl. Fyrverkerikonserten.
52 % hadde svart at det ikke interesserte dem i det hele tatt.
I dagens Gjenganger kan vi lese at styret i Fyrverkerikonserten har trukket seg grunnet for dårlige kår for konserten.
Og så smeller Ordføreren til med at han skal redde Fyrverkerikonserten.
Så bra da, men jeg tror det er andre områder i kommunen som trenger å bli reddet.
For å redde Fyrverkerikonserten så må det jo finnes penger et eller annet annet sted.
Mitt råd er at de pengene styres mot eldreomsorgen, for den er virkelig stebarnet i kommunene. Det ligger og sitter meget syke eldre rundt om i hjemmene sine og får besøk av hjemmesykepleien opptil 6 ganger per døgn. Mange er så demente at de faller i ett sett og slår seg og brekker bein og ingen bryr seg. Men det finnes jo ikke sykehjemsplasser til dem, selv om de både er flere ogåtti og nitti år. De kommer seg ikke på do, så de må sitte med bleier som hoper seg opp i sekker på utsida av døra fordi Vesar bare tar det som er i kassene. Hvem har ansvaret for resten ?
Det er ikke bare fårikålen i kommunen som er uspiselig,  det er hele eldreomsorgen det er noe feil med.
Fyrverkerikonsert er en luksus som folk kan betale det det koster for. Det er mer som en glasur på kommunekaka.
Alderdom og sykdom går ikke over og ingen tjener på den eller orker å tenke på hvor forferdelig det egentlig er og hvor mange sykehjemsplasser som mangler i kommunen.
Så, hr. Ordfører, redd heller litt av verdigheten til disse aller svakeste i kommunen vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar