Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 19. desember 2012

En menneskerett ...........?

Kjerringa sto opp, koste seg på badet og slapp inn Katta. Alt som vanlig. Da hun satt seg ned med Gjengangeren, måtte hun gni seg i øyet, for hun ville ikke tro det hun leste.
En gammel dame med en bortimot like gammel hund, ble nektet hjemmehjelp av kommunen dersom hun ikke "kvittet" seg med hunden den tida hjemmehjelpen var tilstede.
Hvor langt skal Hjemmebaserte tjenester få lov til å gå inn i folks privatliv egentlig?
Om man er hjelptrengende betyr vel ikke at man plutselig er blitt et menneske uten rettigheter ?
Den Rufusen som det var bilde av sammen med matmor, var stor, men han så ikke ut til å kunne bite en flue engang, spør du meg.
Dersom noen har allergi så forstår jeg at de blir skjermet fra å jobbe i hjem med dyr, eller det er snakk om sinte hunder, som angriper alt og alle i ren frustrasjon. Sånt har jeg forståelse for, men å lage lover og regler som gjelder alle hunder, er helt på trynet
Snart skal det vel ikke finnes katter heller, freserer Katta fra sofadypet.
Kanskje best å plassere de hjelptrengende i båser som er rensket for innbo også, for da blir det jo så mye lettere å holde det rent rundt dem !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar