Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 6. desember 2012

Skyld og skam

Kjerringa sto opp og slappinn et frysende katteskinn, men etter å ha fått mat og kaffe i kroppen , det siste gjelder Kjerringa, og fått fyrt i peisen, syntes vi begge at dagen hadde fått en gullrand.
Vi er begge noen frysepinner, og er ikke særlig vennlig innstilt i kulda.
Jeg ser i Gjengangeren at Skagerak tok strømmen igår hos nesten hundre abonnenter i Åsgårdstrand i flere timer i -7 kuldegrader, fordi det var et arbeide som bare måtte gjøres i forbindelse med det nye skolebygget.
Jeg leste videre at folk rundt nybygget hadde vært strømløse flere ganger. Og siden veldig mange er avhengige av elektrisitet for oppvarming i heimen, må det være triste greier.
Tenk å være gammel og bli sittende foran et stearinlys og fryse bare fordi tre foretaksomme ormyngel satte fyr på skolen der for etpartre år siden ?
Jeg håper de tre skjønner hvor mye elendighet de har forårsaket, for ikke å snakke om utgifter for en kommune som allerede er i økonomisk knestående.
Men stakkars dem, de må jo vernes og skjermes, for de visste jo ikke hva de gjorde. Tro meg, de visste det bare så altfor godt ! Hadde rett vært rett, så skulle de ha fått betale for sin forbrytelse resten av livet med månedlige avdrag (store) til kommunekassen når de engang kommer ut i arbeidslivet.
Man skal ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer en selv, var det en klok mann som sa en gang...........
Og det er meldt kaldere, håper de ikke tar strømmen igjen !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar