Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 10. desember 2012

Lavt stressnivå

Kjerringa kom seg opp i dag også. Etter den sedvanlige runden i dusjen,  fungerte hun bra, og enda bedre etter sterk kaffe og et knekkebrød.
Katta er inne hele natta , men må bare ut i nødvendig ærend på morrakvisten. Veldig raskt. Verken hun eller Kjerringa er erklærte snøelskere, snarere tvertimot.
Søte Irina kom til morrakaffen, og det er alltid koselig.
Igår var jeg sammen med Brormajnn og familie på Indiske, eller Himalaia Tandori, som det heter. Maten der når omtrent himalaiiske høyder, og servicen er bare helt toppers. Takk, søte talibansikh for at du og din sønn gjorde "julebordet" vårt så trivelig ! Og takk for at du har evnen til å få meg og mine til å føle oss spesielle og utvalgte. Som om vi var akkurat de gjestene du hadde lengtet etter å få på besøk.
Vi har det litt vanskelig og tungt i familien akkurat nå, men du puslet om oss som om vi var din egen familie. Takk !
Jeg vet at du leser dette, så jeg føler stor glede over å reklamere litt for dere her på bloggen min. For det fortjener dere virkelig.
Du skal også vite at du gjorde at stressnivået dalte ned mot null hos oss alle.
Takk igjen !



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar