Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

tirsdag 18. desember 2012

Glede i Rosehuset

Kjerringa sto opp til en grå dag, men inni meg er det sol og glede.
Idag kommer nemlig den næreste og kjæreste, og det er stort, som i låten -Driving home for X mas -, med Chris Rea. Litt banal og forslitt, kanskje.  Men jula er nå litt banal, naiv og mest for de med et barnslig sinn og hjerte, som meg !
Selv om den kjæreste og næreste skal videre og glede andre på selve julaften, så får jeg gleden av hans selskap fram til da.
Og på julaften får jeg annet, kjært besøk, så jeg føler meg både priviligert og heldig.
Idag skal jeg ut og handle de siste julegavene og ingredienser til Mor Monsen, for det sitter en god hjelper og har ønsket seg en boks med den kakesorten. Mormorkake, som han kaller dem.
Nå skal jeg marinere to andebryst som skal få godgjøre seg i noen timer, før jeg steker dem med epler og serverer dem med potetmos og surkål til middag i dag.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar