Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 7. desember 2012

Mer ormyngel

Kjerringa hadde ikke mer enn satt punktum for bloggen sin igår før et nytt gjeng med småkriminelle satte fyr på Knøttebo. Og hun undres; Er ikke ungene på skolen kl 12 på dagen ? Har ikke skolen mer kontroll over 12 - 13 åringer enn som så ? Naboene hadde hørt roping og herjing fra bygget en stund før de satte fyr på kåken.
Legger ikke skolen merke til når tre-fire elever er borte fra klassen, eller kanskje de er glade til ? Og hva med foreldrene ? Har ikke de et ansvar for at ungene er på skolen i skoletida og ikke herjer rundt og setter fyr på hus og heim til folk ?
Rett ved Knøttebo er det boliger med tildels gamle, syke og bevegelseshemmede. Det kunne blitt en stor tragedie dersom ikke brannvesenet hadde vært så raskt på stedet og fått slukket brannen.
Dessuten er det gamle ærverdige trehus ikke mange metrene fra Knøttebo også.
Få orker å tenke på omfanget av en skikkelig storbrann i byen rett før jul, i denne kulda.
Skal det bli sånn i Horten at vi skal være redde for å bo i nærheten av tomme hus ?
Nei, hold ungene på skolen den tida de skal være der. Jeg er mer enn overbevist om at disse guttene er blant de som har aller mest behov for å bli fulgt opp av både skole og hjem, samt å få seg en skikkelig leksjon i worst case scenario av f.eks. brannvesen og politi. De bør ikke bare få seg en klapp på skulderen og få heltestatus blant kompisene. Denne saken er for alvorlig til det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar