Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 7. februar 2011

Dett i desen...

Katta kom inn og ville opp. Jeg vaklet på ustø bein og lukket opp for henne. Føler meg som en lakei for pelsballen.
Men plutselig kom hun ned igjen med Leieboeren hakk i hæl. Hun ville ikke ha maten han serverte henne !! Bortskjemte krek horte jeg. og at hun fikk se til å pelle seg avgårde på NAV og søke om dagpenger, for nå begynte hun å bli litt av en belastning på husholdene.
Jeg laget mat til henne som vanlig, og nå ville hun spise den. Selv om det var akkurat samme sort som oppe. Jaja, bare hun selv vet grunnen til dette. Nå er hun i alle fall oppe igjen.
Men jeg sitter her og er pottetett av forkjølelse. Lurer på hvor mange ganger iløpet av livet vi er forkjølet ?
Ser ikke ut som om det er noe som hjelper for  unngå det. Jeg kjente krasling i halsen forrige dage. Jeg pøste på med C vitaminer og frukt  for å styrke motstandskraften. Men i går kveld begynte jeg å fryse og krøp tidlig til sengs med varmeflaska. Men hjalp noe av dette ?
Neida, jeg sitter her som et krek, og snørra renner i strie strømmer. Visste ikke at det gikk an å produsere så mye.
Trøster meg med at dette gjør meg sterkere. Selv om det ikke kjennes sånn ut akkurat nå. Så vidt jeg klarer å få fingrene med meg på tastaturet. Og vondt har jeg overalt.
Syt, syt, syt----- synd i meg.
Leste noe forunderlig i Gjengangeren ista. En eller annen ville bygge helikopterlandingsplass på toppen av et parkeringshus på Torvet, for da kunne Obama og andre rikinger komme på besøk til Horten.
Jeg måtte innse at jeg hadde møtt min overmann i fantasifulle forslag.
Og jeg velger å se det som det også.
Kan liksom ikke se for meg et rødt og grønt lysende monsterbygg der. Ville minne litt om det romskipet som kom og henta ET.
Og hva i alle dager skulle alle disse rikingene gjøre her i Horten ? Det måtte i så fall være fordi de ville "go slumming" som det heter i de kretser.
Kanskje vedkommnde som skrev det sitter der og er sørpeforkjøla og må få utløp for kreativitet uten å klare å rikke seg ut av senga eller stolen.
Stakkars, føler med han,
Skal lage meg ingefærte med honning nå.
Skal visst hjelpe mot forkjølelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar