Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

tirsdag 15. februar 2011

Regneferdigheter

Kaldt, kaldt, kaldt ute. Katta soper med seg halve vinteren når hun kommer inn om morran.
Da Kjerringa satte seg til med kaffen med tilbehør og Gjengangeren, fikk hun nesten kaffen i halsen, for å bruke et forslitt uttrykk.
Kommunestyret sammen med Rådmannen klappet seg selv på brystene fordi de hadde klart å få fjorårets regnskap i 3,9 mill i pluss.
Er dette nok et eksempel på den mannens regneferdigheter ? For en uke siden forkynte han at det kom til å gå i minst 10 mill. minus.
For å sitere en tidligere rebell der nede, Alf Henriksen : - Hvis vi fortsetter sånn en fjorten dagers tid, blir det bra -
Hvis klappsalvene og skrytet snart har lagt seg, må det vel være en og annen som begynner å tenke ?
I november satt vi med århundredets underskudd i kommuneregnskapet for 2010. Og idag 2, mndr etter har vi et overskudd for 2010.
Manipulering med tall kalles sånt.
Var det ikke noen som snakket om at Sentrumskolen skulle være ferdig i 2012.
Er det gjort noe særlig på den fronten ?
Det er store innsparinger, Er det det han kaller finansieringsfronten ?
Man kan undre seg. Og det burde man.
Tidligere etterlyste jeg en kalkulator i julegave til Rådmannen.
Idag etterlyser jeg litt vett til utdeling blant kommunestyrerepresentantene.
Katta er langt inne i drømmeland og bryr seg katta i både rådmann og kommunestyre. Hun skotter bort på meg med smale gule øyesprekker, som om hun vil si - Hva i herrens navn skal du der nede etter -?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar