Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 16. februar 2011

Vikarer

Katta spiste som en ulv til morran da hun kom inn. Må vel kompensere kaloritapet iløpet av den kalde natta.
For nå er det su
Ikke bare  klimatisk, men også i grunnskolen i Horten.
Kommmunestyret (Rådmannen) har vedtatt at lærerne er på plass, mens virkeligheten er den at det mangler 32 lærere og at ungene vasser i vikarer.
Dette er ikke bra i det hele tatt.
Hallooo der nede, det er en grunn til at vi har en lærerutdanning !! Grunnen er, for å ta det  s a k t e  o g  f o r s t å e l i g for alle: Det er for at opplæringen skal bli pedagogisk riktig, slik at ungene blir forberedt til sin videre skolegang ved å tilføres grunnutdanning som er forståelig, gitt av personer som vet hva de holder på med, altså har pedagogisk utdannelse. De har lært å lære bort. Capice ?
Først lar dere skolene forfalle ved å spare inn på vedlikehold og renhold, slik at skolene i kommunen må stenges grunnet sopp og råte og det som verre er.
Ungene må kjøres rundt og få undervisning i lokaler som ikke er beregnet som barneskoler, eller i rene brakkebyer.
Deretter lager dere underlige vedtak som har som konsekvens at ungene ikke får den grunnopplæringen de har krav på.
Vet dere ikke at ungene er vår fremtid og må ha adekvat utdannelse for å kunne ta over samfunnet etter vår skakkjøring ?
Eller tror dere at skolen bare er et sted der ungene skal oppbevares et visst antall timer pr. dag, for at foreldrene skal kunne gå på arbeid og tjene penger ? Slik at  dere skal kunne  forvalte skattepengene deres til nye, dårlig gjennomtenkte prosjekt. ?
Nå MÅ noen begynne å tenke der nede snart.
Dette blir mer og mer skremmende, etterhvert som den ene grelle sannheten etter den andre kommer krypende frem som illeluktende røyk.
Og vi som har noe å tenke med må begynne å bry oss, før de har klart å ødelegge ungene våre også.
Dette er alvorlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar