Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 24. februar 2011

Tannlegen

Hva f... er det nå ? tenkte Kjerringa i halvørska da vekkerklokka ringte i morges Før det  demret. Tidlig tannnlegetime. Jeg vaklet i dusjen etter å ha sluppet inn kattekreket og satt over kaffekjelen.
Godt man ikke trenger å være fastende hos tannlegen, så jeg koste meg med kaffe og knekkebrod, mens varmen bredte seg i heimen.
Men snart var det tid for å grave fram bilen og få den i kjørbar stand. Det gikk greit, for det hadde bare drysset ned litt melissnø iløpet av natta. Men det var -10, så jeg vred om nøkkelen, satte på alle varmapparat, inkludert i setet og gikk inn og koste meg videre med kaffen og avisen.
Plutselig var det på tide å dra.
Det var litt vemodig, for min tannlege gjennom nesten 40 år, skal slutte , så det kunne være siste gangen jeg var der.
Han krafset og grov..........og fant en mistenkelig tann som han ville se nærmere på.
Så, hurra, jeg får se han flere ganger, for det så ut til å bli en rotfylling i en tann der nervene var døde, heldigvis. så det går nok bra.
Han nevnte i forbifarta at jeg hadde tannbein som en 17 åring. Jeg ble litt glad, men det er jo ikke noe som  vises utad, derfor ville jeg i min  forfengelighet  heller hørt at jeg hadde noe annet som en 17 åring.
Men det er egentlig bra å ha sterkt tannbein også. for da slipper jeg alle disse andre tannplagene.
Man skal også ha sterk rygg for å være arbeiderpartipolitiker i Horten idag. De er i fritt fall.
De har måttet ta mange upopulære avgjørelser i det siste, selv om de hele tida har hatt flertallet i ryggen. Det er Arbeiderpartiet som får skylda.
Frp kom med en mer enn idiotisk uttalelse om at det ikke hadde vært noen saker der de hadde fått vist hva de står for. Neivelja.
Det har vært utallige saker der de har kritisert uansett hvordan utfallet er blitt.
Sjelden og aldri har de hatt nok bein i nesen til å fremme og stå for saker som har betydd noe i lokalsamfunnet. Så han har rett.
Et feigt, høyreryggslikkende parti.
En kronikør i Dagbladet i går, Arve Meisingset, mente at Frp med Siv Jensen i spissen burde bli bedre integrert i det moderne, norske samfunnet. De burde lære seg bedre norsk rettskriving og innse at etter Svartedauen var halvparten av det s.k. norske folk innvandrere.
Kan ikke si meg nok enig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar