Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 3. februar 2011

Og vi klager ......

Katta for som et stripete skinn gjennom Kjerringas stue og bort til gangdøra for å komme seg opp i andre etasje til Leieboeren. Der lever hun herrens gladeste dager, til hun blir lempet ut på ettermiddagen og må ta til takke med Kjerringas selskap.
Jaja, ingenting å gjøre med det.
Idag er det i allefall en ny vakker soldag, så jeg skal ikke klage.
Så en reportasje fra USA, der de var rammet av vinteren. Der kan man snakke om at --everything's big in America---,for der var det virkelig snøkaos og glatte veier- Bilene sto på kryss og tvers, folk skled rundt. En bil sto til og med på bakre støtfanger. Hvordan den kjøringa hadde foregått skulle jeg veldig gjerne ha sett. Den sto rett opp og ned i 90 graders vinkel på underlaget, som var is og snø, som en steilende hest.
Helt awesome, som de unge elsker å bruke om alt mulig.
Her i andedammen starter kommunen kafe på sykehjemmet  for å ...? Ja hvorfor ?? I samme åndedrag snakkes det om å ta grep og om Åsgårdstrandmodellen.
Det må jo i såfall være modellen fra Helvete, for her er det snakk om å omgjøre 18 sykehjemsplasser. Til hva ? Kafegjester ?
Nå begynner det å bli rimelig surrealistisk der nede i Storstua vår.
Her kommer den ene etter den andre med de merkeligste forslag på innsparinger og tiltak, for så å forlate den synkende skuta.
Hvordan kan ROBEK registeret og fylkesmannen tillate at det  på kommunens regning anlegges en ny kafe i Åsgårdstrand, rett i kjølvannet av at to kafeer/restauranter har måttet stenge dørene ?
Og hvor tar kommunen pengene fra til dette vanviddsprosjektet, når de mangler penger til å drive skikkelige skoler og la ungene få sin leirskole og turer til Natursenteret ved Borrevannet. Hva blir det neste ? Skal de kanskje tappe ned Borrevannet for at vi ikke har råd til å vedlikeholde det ??
Det er nesten så man får lyst til å spørre på godt gammelt hortensk: - Har'em røykt sokkane sine ?-
Men dagen idag er en vakker dag med nye muligheter til både å bestemme seg og ombestemme seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar