Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 3. februar 2012

De lyver !

Kjerringa sto opp til 9 blå og hutret da hun måtte slippe inn Katta.
Men en dusj senere, ei kaffebøtte og et knekkebrød med egg og kaviar, samt en nyinnkjøpt rosa fleecekjole med hjerter, som så for liten ut, men som heldigvis satt som et skudd, så verden adskillig lysere og mer beboelig ut.
Rart med det.
I Gjengangeren sto det om to stakkars katteskinn som sitter konstant klistret på verandadøra til ei dame nede i Strandparken og hyler av sult og kulde. Dama etterlyser eierne, Hallo damen, det er vel bare å ta kattekrekene inn i varmen, spasere bort på Europris og kjøpe litt kattemat og fore dem !
Eller har du det så fint der nede på søppelfyllinga at du ikke kan ha katter inne. Uff, det kunne jo komme noen kattebuster rundt på fløyelen og silken.
Et annet alternativ er å ta telefonrøret og ringe til Dyrevernet.
Hvis kattene har "plaget" deg siden tidlig i høst, så må du nesten konkludere med at de er eierløse, eller at eierne gir faen i dem.
Det sto også noe visvas, fremført av Frp sin talsmann, Noe om Drømmen om Horten og bygging av boliger for ellers ville vi få husville mennesker her i Horten.
Nå er det nå engang sånn at her i Horten bygges det kun for de pengesterke. De andre får bo i råte- og soppbefengte boliger, eid av Horten Kommune.
En sann historie:
En dame leide ut en nydelig liten leilighet i sokkeleatsjen i huset sitt. Damen var fornøyd, leieboeren var også fornøyd. Så blandet Kommunen seg inn etter tips fra en vennlig nabo. Damen fikk brev fra kommunen om at leieboeren måtte flytte ut, for det var ikke nok parkeringsplass til henne på tomta ! Damen som eier huset har en - 1 - bil, leieboeren ingen. Kommunen mente at det skulle være plass til 3 biler på tomta.
Sic transit. Leieboeren måtte ut. Dama må selge huset, for hun har ingen leieinntekter og klarer ikke å få det til å gå rundt økonomisk.
Og leieboeren ?
Hun bor antakelig i en av kommunens "utmerkede" boliger.
Er sånt klokt ?
Ikke i min begrepsverden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar