Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 22. februar 2012

Vårbad

Idag regnet det da Kjerrringa sto opp. Deilig vårregn som tar resten av snøen med seg.
Jeg ble vitne til og fikk tatt bilde av et kråkepar som badet i en vannpytt på KJV igår. Kråker er veldig sky, i alle fall dersom man forsøker å snike seg inn på dem, så det ble litt dårlig oppløsning, men det er noe unikt med bildet. Og det var moro å se på, de sprutet og plasket og koste seg lenge.
Og et gammelt værtegn sier at dersom kråkene spaserer på veiene, eller tunet, så blir det tidlig vår.
Og her bader de til og med !
Ser i Gjengangeren at en innringer har observert at Micasa fremdeles reserverer 150 kr fra kortet dersom man parkerer på Sjøsiden. Hvor ble det av løftet fra Senterleder om at det skulle bli slutt på det.
Svindel og bedrag.
Bare en ting å si: Boikott Sjøsiden. Kan de svindle kundene før de i det hele tatt er begynt å handle.....jeg sier ikke mer.
Og farsen med Mullah Krekar vandrer videre i rettsvesenet.
Det begynner å bli dyrt for oss.  Og hva er vitsen ? Han kan vel fremdeles ikke sendes tilbake på grunn av frykt for at han skal bli drept hvis han kommer tilbake til hjemlandet. Og i og med at Norge tar avstand fra dødsstraff, så er det umulig å sende han tilbake uten sterke forsikringer om amnesti.
Men nå er det i alle fall sterke indikasjoner på at våren er her, dagen er allerede blitt 3 timer og 47 minutter lenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar