Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 18. februar 2012

Kyss hverandre !!

Kjerringa våknet opp til 4 plussgrader og regn. Deilig, skikkelig vårregn.
På Nyhetskanalen var det også mye nytt. Hanne, husker ikke etternavnet, men hun har nettopp gitt ut bok der hun slår til alle kanter, uten unntak. Hun kaller Märtha Louise ei vodooheks. Hun raser mot utakknemlige og storforlangende innvandrere, hun må ha livvakt fordi hun har kritisert Koranen både verbalt og i sin nye bok.
Dama har bodd i Afrika i mange år, og kom til Norge som attenåring,
Hun ser ut som den reneste, peneste, mest lyslokkede Synnøve Solbakken, men har en meget giftig tunge.
Hun og Sjefen for Krf, skulle kommentere dagens aviser. Og  det gjorde de.
Stakkars, søte, lille Hareide kom med at forhold varer lenger dersom man kysser hverandre minst 30 sekunder pr. gang, flere ganger pr dag, for han er nyforelsket, så det gjør han.  Og fortalte videre med tindrende øyne at han skulle gifte seg i vår. Velsigne han.
Flyplassen Sola utenfor Stavanger har sågar laget til en egen "kyssekrok" for de som vil kysse ved avskjed og ellers. Koselig.
Ellers er det elendighet, mord, eksplosjoner, ulykker og ulovlig fart som forårsaket togavsporingen på Nykirke, som preger nyhetsbildet.
Jeg, og sikkert flere med meg, tenker på dersom avsporingen hadde skjedd i mer befolket område. De kjørte jo dobbelt så fort som tillatt på skinner som er beregnet for vanlige somletog. Ikke bra i det hele tatt. Var det noen gutter som skulle leke seg i det nye leketøyet ?
Nei, bruk heller tida til å kysse hverandre i minst 30 sekunder, så finner man i alle fall ikke på noen hyss i den tida !
Og så er dagen blitt 3 timer og 26 minutter lenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar