Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

søndag 20. mai 2012

Både synd og skam

Kjerringa sto opp etter en urolig natt. Umulig å vite hvorfor.
Morgenen var deilig å komme opp til. Sol og fuglekvitter og stille som om jeg skulle bo midt inne i skogen og ikke midt inne i en by.
Nyhetene på kanal 12 er viktig, sammen med kaffekoppen og skiva med egg og sild, det er jo søndag.
Det er Solskjærs bitre skjebne i Molde som blir diskutert, forklart, fordømt og bedømt.
Etter at denne solstrålen har fått FKMolde opp av gjørma slik at de glitrer på topp, får han et tilbud fra en engelsk klubb som han finner vanskelig å si nei til. Det er et enormt steg opp på karrieren, og hvem vil ikke det ?
Men ledelsen i Molde sutrer og sladrer og fordømmer, selv om Solskjær, som den ærlige mannen han er, spurte om lov og fikk det, til å dra over og snakke med Aston Villa-ledelsen.
Men inn kom Røkke, som omtrent eier Molde og alt som der er, og begynte å true.
Han skal trekke tilbake støtten til laget, truer han. Han skal omtrent utslette FK Molde av fotballkartet etter denne sesongen, dersom Solskjær følger sine drømmer.
Sier denne usympatiske fyren, som selv har trampet over lik, bokstavelig talt, for å nå SINE drømmer om makt og penger og brukt og misbrukt mennesker for å nå sine mål.
Solskjærs drømmer går på hva han selv kan klare, ved hjelp av sin egen dyktighet.
Men man  kan ikke bare komme her og komme her og tråkke Røkke på tærne.
Så nå er den sympatiske Solskjær blitt syndebukk for en feig, pengegrisk fotballklubbledelse, som ser millionene flagre avgårde, utenfor deres rekkevidde..
Det er både synd og skam.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar