Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

tirsdag 29. mai 2012

Puhhh !!

Kjerringa våknet opp til mer normale temperaturer idag også.
Man skal ikke klage, har man lært, men 30 pluss er for varmt for meg.
Katta slet også i varmen, hun lå under noe som ga maksimalt skygge hele dagene. Samtidig som hun gjorde hudoverflaten så stor som mulig ved å strekke seg ut. Ikke greit å ha pels på seg året rundt.
Og idag er det heldigvis hverdag igjen. Jeg elsker hverdager.
Forstår ikke at vi skal lide oss gjennom alle disse røde dagen i mai.
Barnefamilier burde ha anledning til å samle opp sånne dager og bruke den f.eks ved barns sykdom eller som nå, streik i barnehage og på SFO.
Storstreik for noen få lusne kroner, mens Statoilansatte, toppsjefene, må vite, får 18 % lønnsforhøyelse uten å ta ordet streik i sine velpleide munner. Og 18 % av 7 mill er litt mer enn 4% av trehundretusen.
Det spørs hvem samfunnet savner mest nå under streiken ?
Toppledere kan være borte i ukesvis, mens en stengt barnehage nesten stopper samfunnet.
Det du ! Noe å tenke på, dere som fastsetter lønna til de lavestlønte ?
De som tar vare på det mest dyrebare vi har, barna våre, de gamle foreldrene våre. De som  fjerner søpla og dritten vår o.s.v i det uendelige.
Det burde vel gjenspeiles i lønna, eller ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar