Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 7. januar 2011

Ikke gjør dette hjemme......

Katta fryser på labbene når hun er ute på morrakvisten, så hun er rask når Kjerringa står opp og lukker henne inn.
Dagen ser ut til å bli vakker. Østhimmelen er rød i alle nyanser, Vakkert.
Jeg er fremdeles forbauset og forundret over hvor langt statskanalen går for å dra seere. Det siste var dette merkelige programmet der alskens saker ble prøvd mot  alle advarsler. Det skulle visst være en form for fysikk og kjemi på en morsom måte.
Nå har vi nettopp fått forbud mot s k stavraketter nyttårsaften, og så står disse to, unnskyld uttrykket, tullingene og fyrer av opptil flere raketter inne i ei stue for å se reaksjonen og resultatet, ikke minst. Mens de messer med jevne mellomrom: Men dette må dere ikke gjøre hjemme eller forsøke å gjøre hjemme.
Til alle tider har det vel vært nettopp sånne saker som har fått barn og ungdom til å eksperimente på gutteværelser, i kjellere og garasjer rundt om i de tusen hjem. Med vekslende resultat, i form av skadde øyne, avrevne fingre og alvorligere skader.
Hva vil NRK med et sånt program? NRK har alltid vært sett på og omtalt som opplysningskanalen. Hallo ??? Trenger vi å lære å lage bomber på kjøkkenet ??
Jeg forsøkte å legge inn en kommentar på siden deres, men ble møtt med en kommentar, type; -Jeg forstår ikke hva du mener med det ?-
Neivelja, han om det.
Jeg er fremdeles like forundret og forbauset . Vet at det var en serie/film på amerikanskeTV som het Jackass. Er det dette de forsøker å kopiere ?
Idiotisk forsøk på å lære unger selvskading.
Katta er glad hun slipper å se sånne saker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar