Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 19. januar 2011

Kaldt.....igjen

Kjerringa trenger ikke utetermometer, Hun hører på den desperate kloringa på vinduet at temperaturen har falt, igjen.
Katta er som et lite olja lyn inn , hva nå det kan være, så snart døråpninga er minimum 10 cm. Hun trenger ikke større åpning for å åle seg inn i varmen. Og hun er ingen mager katt. Hun er velbygd og akkurat passe.
Hun er ikke så nøye på maten lenger heller. Hun eter glupsk det som er i skålene. Hun har tre skåler. En for tørrfor, en for tunfisk og våtfor og kylling og laks og andre lekkerheter. Og en til vann. Det må alltid være friskt vann ellers går hun opp i kjøkkenvasken eller vaskeservanten på badet og skriker. Da må Kjerringa enten skifte vann i vannskåla eller skru på kaldvannet så hun får drikke. Bortskjemt ?  Neida, sånn burde alle katter ha det.
Hørte til min forskrekkelse at strømprisene skulle gå opp, igjen, Her er regelen: Jo kaldere, dess dyrere. Man kan spare på strømmen til man blir blå i trynet. Ja, det var det riktige uttrykket, for vi fryser snart ihjel her i landet av å spare strøm. Strømselskapene setter bare opp prisen, enkelt og greit.
Så mye for sparepærer og slå av lyset i alle rom du ikke bruker og sparedusj og dusje sammen med naboen. Lurer forresten på hva fru S.hadde sagt dersom jeg kom og ba om å få låne mannen hennes og sparedusje  med ? De er verdens beste naboer, men et sted går vel grensen, strømsparing eller ikke strømsparing.
Vi sparer oss til fanter i dette landet. men vi skal ikke klage for vi bor jo i verdens rikeste land og bla bla bla !!!
Rikest for de rike, fattigst for de fattige, syke og hjelptrengende.
Man sier jo at dersom man står med den ene foten på en kokhet varmeplate og den andre i fryseboksen (ikke prøv  dette hjemme), så har man det gjennomsnittlig veldig bra.
Sånn er det vel levestandarden her i landet blir regnet ut, tenker jeg.
Til våren melder sin ankomst med varme og alt som godt er,  får vi bare kle på oss, slå OL floka og være fornøyd med å bo i.................
Katta er mett og i dyp søvn og gir stort sett blaffen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar