Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 21. januar 2011

Nei, nå....

Kaldt idag,synes både Katta og Kjerringa.
Fyrer og fyrer, men blir liksom ikke varme i heimen. Kanskje det gjenspeiler klimaet i samfunnet utenfor, det norske samfunnet.
Regjeringen har talt via Høyesterett.
Maria Amelie SKAL ut så fort som mulig, for deretter å søke om arbeidsinnvandring. Regjeringen sier at de har vært snille nå.
???????
Opplys meg. Her er det noe jeg har gått glipp av.
Kanskje jeg skal være glad for at jeg ikke skjønner noe. ? Kanskje det er et sunnhetstegn ?
Hvorfor ikke la henne gå inn på den russiske ambassaden, det er jo russisk territorium. Derfra kan hun skrive den søknaden som de vil hun skal gjøre. Og så kan de la jenta få opphold og fred. For arbeid har hun jo skaffet seg allerede. Og så sparer alle både tid, tårer og penger...og regjeringen  høster kanskje beundring og sanker stemmer for kreativ løsning av "problemet".
Hvor vanskelig går det an å gjøre saker? Her er i allefall ikke den korteste veien mellon to punkter den retteste.
Ikke rart at halvparten av pasientene på Ahus ligger på gangen. Helseministeren stengte jo i sin store visdom det lille, veldrevne Aker Sykehus før mastodonten var ferdig utbygget med kvalifisert personell på plass.
Dette minner litt om den skammens dag da Horten Sykehus ble stengt før VSS eller Tønsberg Sykehus var ferdig. Det var ville tilstander. Lidende og døende mennesker lå rundt om i korridorene mens bygningsarbeiderne jobbet med pressluftbor og det som verre er, ikke langt unna.
Ingen visste noe, kaoset var fullkomment.
Jeg må si meg enig med Anne Holt i at jeg er sosialdemokrat, ikke teknokrat. Noe som Regjeringen er iferd med å bli full av. Det og selvgodhet. Det siste er det verste.
At det går an å kjøre et veldrevet lite land så totalt i grøfta på bare 3 - 4 tiår !
Ingen har skylda og alle har skylda
Som Arnulf Øverland sa det: Du skal ikke tåle så inderlig vel /den urett som ikke rammer deg selv !
Katta fryser ikke lenger, hun sover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar