Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

søndag 16. januar 2011

Søndagsværet

Katta er fornøyd om dagen. Hun kommer inn, får tunfisk og går og legger seg i stolen. Hun verken jamrer eller klorer på døra for å komme seg opp til Leieboeren. Så var det problemet løst.................enn så lenge.
Kjerringa koser seg i ovnsvarmen og glaner ut på snømengdene. Skulle det liksom ikke bli varmegrader og strålende sol idag ?
Ute er det tykk tåke og ikke det minste tegn til varmere tider. Det som igår ble omtalt som noen spredte snøbyger, regn på kysten, er hardpakket snø som nesten gjorde det umulig å åpne ytterdøra til morran.
Og halloooo, Horten ligger granngivelig på kysten.
Feil værvarsel igjen. Kanskje de har blandet kortene igjen der borte på Storm og Yr og hva de nå heter alle disse som dag ut og dag inn står der og lover sol, og så blir det mer snø. De spår snø, og det blir regn og omvendt. De prediker varmere, og det blir mye kaldere.
Skjønner ikke hva vi skal med alle disse misvisende værvarslene. Det er jo bare å vente og se hva det blir,  Enhver tipping er like kvalifisert som deres.
Og når det gjelder snøfall og desslike, så stemmer det jo aldri. Alltid kommer det mye mer enn varslet.
Jeg vil ha et sannere værvarsel. Jeg vil ikke spares for den grelle sannheten. Skal det dynge ned med snø, så vil jeg vite det. Skal det regne smådjevler så vil jeg vite det også.
Og er det ventet orkaner og sykloner og jeg vet ikke hva, så kom med det.
Ikke stå der og orm dere i utringet og trangt og spå noe som ikke stemmer det minste med virkeligheten.
Jeg er så lei av værvarsler som ikke stemmer, fremsagt av halvpåkledde babes med trutmunn..
Nei, kom med Trægde og gjenget. De sa det som det var, eller skulle bli. Vi kunne stole på gamlegutta, ikke sant ?
De så triste ut når de spådde dårlig vær og var glade når de kunne sette opp soler rundt omkring på værkartet. Og det ble alltid sånn som de hadde sagt det skulle bli.
Katta er kommet seg inn  i søvnens rike og gir blaffen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar