Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 18. mars 2011

Siste Tiddelibom............??????

Katta liker ikke snø, hun klorte desperat på ruta for å komme seg inn. Labbene var våte og kalde, så Kjerringa satte seg litt ned og varmet henne.
En fornøyd katt er en fryd. Hun maler høyt av glede, før hun hopper ned og vil ha mat. Etterpå er det soving som gjelder. Et greit og enkelt liv, kan man si.
Kjerringa gikk og hentet Gjengangeren, for den hører med til morgenknekkebrødene og kaffen,
Hmmmmm, en sint og opprørt Ordfører. Han var gørrsur på NRK fordi  de i Dagsrevyen forrige dagen hadde klippet og limt sammen intervjuet med han, med det resultatet at det var blitt helt feil. Fylkesmannen var også blitt intervjuet, men hans uttalelse  var ikke blitt tatt med i  innslaget. Han hadde sagt til journalisten at det var helt vanlig praksis.
Det var trekking av sosialstønad i forbindelse med ekstra tilskudd fra Husbanken grunnet sterkt forhøyet strømregning som var ankepunktet her. Folk er opprørte over at man kan ta fra de aller fattigste for å balansere kommuneøkonomien.. Kjerringa er langt forbi rasende. I Sverige er det noe som heter rosenrasernde. Det er det jeg er. Og det har ingenting med roser å gjøre !!!
Ordføreren påstår at alle kommunene, også høyrekommunene i Vestfold, gjør det samme, fordi sosialmottakerene allerede hadde fått kompensasjon for forventet høyere strømregning gjennom sosialstøtten.
Hva er sant ? 
Hvorfor raste da både Erna Solberg og fru Navarsete mot trekket i sosialstønaden ?
Jeg mener at  for å gjøre noe så skammelig,  må det  foreligge en klar lov som sier at dersom strømregningene vil bli skyhøye, så skal sosialmottakere ikke nyte godt av ekstratilskuddet fra Husbanken, men trekkes ved neste utbetaling. Og skulle det finnnes en slik lov, så må den forandres fortere enn svint, for det kan da ikke være noe som skjer etter forgodtbefinnende til den enkelte NAVsjef/Sosialsjef/Ordfører i  de forskjellige kommunene ?
Og finnes det ikke en slik lov, så må NAV vennligst tilbakebetale tilskuddet med en feit unnskyldning på kjøpet.
Dette er det man kaller å gå over alle anstendighetsgrenser.
Og mens jeg er igang; Unnskyldning  burde også sjefen for Bastøfergene, hr Brein, fremføre for sine trafikanter som ble glemt nede i Kjelleren på ferga her om kvelden, istedenfor å bagatellisere det hele med et flir.
Hvorfor sitter unnskyldningene alltid så langt inne hos folk  ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar