Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

tirsdag 1. mars 2011

1. mars....

Det er mildt ute, ihvertfall nesten, så Katta er ikke så hysterisk for å komme seg inn. Dessuten løper hun rett bort til døra og vil opp til Leieboeren at once. Der er det liv og røre og mange hender som kan klappe og klø og leke med henne.
Kjerringa trøster seg med at det er somVM, det går over.
Nå er hysteriet inne  i Oslogryta på sitt verste. Norge har visst fått 3 gull i kvinnelangrenn. Jeg har ikke værte med på det, ikke sett det på TV engang, for der har jeg sportssperre. Så det gjelder nok ikke hele Norge. Folk går jo av hengslene om ei veltrenet Marit Bjørgen eller en humørsyk Northug peser seg inn som førstemann/kvinne, slik at avisene kan slå opp med krigstyper at Norge har fått gull igjen,
Kjendisene blir vurdert etter hva de har kledd på seg, norsk design først og fremst. Maten er norsk og lages av hele Norges Matwenche på primus ute i hutaheiti og er sååå norsk og deilig. Norske flegg vaier overalt.
Til og med Oslo er ryddet for narkomane, tiggere og prostituerte. Hvor har de gjort av dem, egentlig ?
Minner litt om FotballVM i Brasil. Da gikk politiet rundt og renset byen for gatebarn, bokstavelig talt. De ble skutt og kastet.
Hallo folkens, våkn opp  verden brenner!!
Det ene landet etter det andre setter seg opp mot sine diktatorer og vinner sin  friheten sin tilbake, gate for gate, hus for hus. Mange har falt, men nye står bak og kjemper videre.
Ingen har noen oversikt over hvor mange offer denne kampen har kostet.
Og Libyas gale diktator har sverget på at blodet fra hans gjennom 40 år plagede undersåtter skal renne gjennom gatene før han gir seg. Han har samtidig gitt eksklusive intervju om at det som skjer er bare radikale Al Quaidatilhengere som lager litt bråk, de fleste er fornøyde og elsker han.
Hvilke briller er det han har på seg ? Kanskje av samme kvalitet som de som gjør at resten av verden feirer VM i Holmenkollen og gir blanke faen i alt annet ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar