Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 21. mars 2011

Sol - sol - sol !!

Gjengangeren melder at det blir sol og varmere fremover. Kjerrringa gleder seg og Katta gleder seg, og etpartre stykker til gleder seg.
Det er Vårjevndøgn og natt og dag er like lange akkurat dette døgnet.
Så hvis noen bestrider mine vårfølelser nå, så får de holde kjeft.
Flere beviser trenger ihvertfall  ikke jeg.
Den aller vakreste tida i hele året er foran oss. Såing, planting, løkplanter som omtrent napper oss i kåpekanten når vi beveger oss inn i en forretning. Alle selger jo blomster nå.
Det er bare herlig.
Uansett hva man ellers ikke ser seg råd til.
Blomster er et must på denne tiden. De er rene fløyel og silke  for sjela og såre øyne.
Ondter og plager forsvinner som dugg for sola når man kikker dypt inn i en fiol. Det er en liten verden der inne. En mikroverden til glede for alle blomsterelskere.
Selv verden der ute med all sin elendighet blir borte for en stakket stund når man hengir seg til sine planter. Og rosene på denne tiden. De er jo nesten gratis, Og kommer i alle farger. De vakreste. Dronninga blant plantene.
Ut og hent inn våren !
Fordi vi virkelig fortjener det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar