Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 31. mars 2011

Ekstra service ?

Det snør, ikke mye, en nok til at Katta ville fort inn. Hun maser og snor seg rundt nakne kjerringlegge rfor å bli kvitt snøen i pelsen og bli fort varm. Kjenner henne nok. Hun tror nok at Kjerringa tror at det er av kjærlighet og hengivenhet, men det er nok for å bli tørr og for at Kjerringa skal skynde seg med maten hennes. Så mye for den kjærligheta.
Men i dag morges ristet huset til Kjerringa på en underlig måte. Jordskjelv ? Tsunami ? Mange gufne tanker for gjennom hodet mitt før jeg fikk betraktet fenomenet nærmere.
Det var et underlig, stort, gult anleggsuhyre som stampet jorda over der kommunen hadde gravd tidligere i vinter. Den satte ned en diger arm og så begynte vibreringa. Jeg fikk  nesten merkelige tanker av det, men slo de fra meg. Såååååå god service har de vel ikke på Drifta ?  Det får vel holde med nytt, flott gjerde.
Nei, tenker nok at de skal asfaltere opp den lille smetten. Så dette er vel en måte å få underlaget stabilt nok.
Hvor ble det av våren forresten ?
I Frp har de visst vår hele året. De er altfor opptatte av sex til å bedrive god politikk. Så jeg tenker de er ute av dansen til de har lært å holde buksesmekken lukket og hendene borte fra forbuden frukt i fremtida.  Så kom det i alle fall noe bra ut av all fordømmelsen, rasismen og nedlatende holdningene deres. Er det ikke noe som heter at den som graver en grav for andre, faller selv nedi den ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar