Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 8. september 2012

Ekkelt og kvalmt

Kjerringa sto opp idag også, til et kattetomt hus. Får vel snart besøk av gammel leieboer med dyret i bur.
Men så til overskriften. Det verserer på FB et alldeles kvalmt og avskyelig innlegg som starter med ordene  - jeg er ikke racist -. Innlegget er forfattet på dansk og går på at utlendinger bare kan pakke seg hjem dersom de ikke liker lovene og reglene osv i landet de av forskjellige grunner har havnet i.
Dette innlegget skal liksom være fra Australia, og da blir det for meg helt latterlig og ufattelig.
Australia består av straffanger fra good old England, som ble deportert down under fordi de engelske fengslene var overfylte. Der nede drepte og fortrengte de de innfødte, abourginerne. Fratok dem landet deres, og står nå tilsynelatende frem som "eiere" av landet.
Jeg blir matt av så mye historieløshet blant  ellers oppegående mennesker.
Og jeg blir skuffet og forbannet fordi dette "innlegget" helt tydelig overføres på norske forhold.
Altså i ytringsfrihetens og demokratiets og sytepavenes land er det bare etniske, blendahvite nordmenn som skal få lov til å klage på styre og stell og NAV og været og veiene og prisene og skattene og.........you name it.
Er det det disse små, ufyselige rasistene mener ?
Jeg ekles.
Fikk forresten akkurat en telefon om at Katta er på vei hjem i bur snart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar