Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 22. september 2012

Koselig besøk

Kjerringa kom seg opp til en sur høstdag ute, men inne var det varmt og koseligog en liten tass på 10 år som ville ha havregrøt til frokost.
For en gangs skyld ga Kjerringa avkall på knekkebrødet sitt. Og grøten var god den, med smør, sukker, kanel og rosiner.
Men kaffebøtta mi får du aldri !
Så nå er det koselig og fredelig. Tobias spiller spill, og bestemor blogger. Etterpå får vi kanskje besøk av Dan med familie. Planen er å sette opp en hoop eller basketballring på garasjen, så kan man spille basketball på den steinlagte plassen foran. Perfekt.
Kanskje vi bestiller pizza etterhvert. Ugne høstdager kan gjøres koselige hvis man vil.
Hvis  Dan med følge av en eller annen grunn ikke kommer,  drar vi kanskje på besøk til venninne eller på loppis eller spiller Ludo og lager en kopp kakao og fyrer i peisen.
Gjengangeren og nyhetene i media er fulle av elendighet og tankekors, men ingen i Rosehuset, verken Tobias, Katta eller Kjerringa bryr seg med det  idag.
Og Tobias grusa bestemora si både i gammeldags Monopol og Ludo. Big time !!
Hurra for Spillkongen. Det var utrolig moro. 
Basketball var det uansett ikke vær til idag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar