Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 5. september 2012

Nok en travel dag......

Kjerringa våknet med en liten advarsel i venstre nesebor. Ta det rolig, ellers.......... Hun drøyde det litt før hun sto opp, og så var hun klar for en ny, spennende dag.
Aller først kommer Feiern, invitert fordi jeg frykter at jeg har en sprekk i bakkanten av peisinnsatsen. Og det er alvorlig og krever ettersyn og kanskje utskifting av hele innsatsen.
Jeg tør i alle fall ikke hardfyre i vinter med en ovn som det er noe galt med. Og må den skiftes, håper jeg at det går på selgers forsikring.
Hvem i alle dager kryper inn i en peis på visning ? Ikke har jeg kunnskaper nok og ikke drømte jeg om at herligheten hadde en skjult feil og mangel.
Nåja, snart får jeg svaret på den bekymringen.
Men noe som ikke er bekymringsfullt, er at vi skal ha møte i Flerkulturell  Kvinnegruppe med besøk av dame fra NAV som forteller og svarer på spørsmål fra oss. Jeg gleder meg.
Og så venter jeg søte niese og mann på husvisning idag, Må komme meg bort på butikken og finne noe til kaffen.
Hun var med og grunnet stua, men mye, veldig mye har skjedd siden dengang. Det føles som år har gått, men det er bare litt over en måned siden vi svingte kostene i alle sprekker og dekket over grønt og rødt og gult.
Resultatet er glitrende fantastisk.
Ellers skal jeg på møte med resten av styret i FS. Spennende.
Og så ligger det en skinnende gul, gammel kontorlampe og venter på meg et sted.
Katta er ikke kommet inn enda, men jeg merket at hun gikk ut i natt, så hun er nok ikke langt unna.
Hun kom tilbake i bur idag igjen. Tror hun liker den bilturen,
Feieren fant ikke annet enn en sprukken bakplate, og den kommer snart ovnmannen og ser på slik at han bestiller rett plate. Og så fikk jeg ta på Feiern, for det betyr lykke. Han lo godt da han forsvant inn i bilen sin. Han tenkte nok sitt om gale, gamle kjerringer.
Flott var han også....................

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar