Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

tirsdag 25. september 2012

Privatiseringsspøkelset er her, igjen

Kjerringa sto opp til en skikkelig våt høstdag. Jeg tror ikke engang Katta har vært ute iløpet av natta. Hun så ganske forknytt ut da jeg sto opp, og pilte rundt hushjørnet som en strek da jeg henta avisen.
Straks etter var hun inne igjen i varmen. Så det var nok et hasteærend.
Gjengangeren kom med den forbausende nyheten at store deler av tjenestene innen kommunen skulle legges ut på anbud.
Jeg og fru Nævra og noen få til ble absolutt ikke forbauset. Dette har vi venta på lenge. Og de begynner nederst, med sliterne. Vaktmestertjenesten og kantinepersonalet. Hvorfor kan de ikke for en gangs skyld begynne med å legge de høyestløntes stillinger ut på anbud ? DET ville virkelig ha forbauset oss.
Og tenk dere hvor mye de kunne spart da !
Men at privatisering og ønsker om inntjening forbauser noen i en høyrestyrt kommune er vel å dra lua vel langt nedover øyne og ører.
Og gågata skal bestå et år til, minst. Og så lenge de kaller det prøveordning så slipper kommunen å ha utgifter på støyskjerming og desslike i de berørte omkjøringsgatene. Smart.
Jeg er veldig glad for at jeg bor i et gatekryss som ikke er mer berørt enn det alltid har vært.
Men nå kan det sannelig bli litt Indian Summer før høst- og vinterkulda setter inn for alvor...selv om jeg gleder meg til å fyre i peisen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar